OMV webstránky
Zavrieť

Darujte body, má to zmysel

  • Vďaka spolupráci OMV a Systému DOBRÝ ANJEL môžu ťažko chorým pomáhať aj členovia bonusového klubu OMV SMILE & DRIVE.
  • Darovať body OMV SMILE & DRIVE je možné priamo na čerpacích staniciach OMV, prostredníctvom webovej stránky www.omv.sk alebo cez mobilnú aplikáciu OMV SMILE & DRIVE.

Bonusový klub OMV SMILE & DRIVE teraz rozjasní deň nielen motoristom. Úsmev na tvár pomáha vrátiť aj rodinám, ktoré naň možno práve veľa dôvodov nemajú. Vďaka spolupráci OMV s neziskovou organizáciou DOBRÝ ANJEL môžu členovia klubu OMV SMILE & DRIVE prispieť na uľahčenie ťažkej životnej situácie onkologických pacientov nielen finančne, ale aj svojimi S&D bodmi, ktoré bude na pravidelnej mesačnej báze spoločnosť OMV v plnom počte presúvať vo finančnej hotovosti na účet Systému DOBRÝ ANJEL.

Rakovina je choroba, ktorá obráti život naruby. Okrem samotných pacientov tvrdo zasiahne aj ich najbližších. Pre liečbu musia často precestovať tisíce kilometrov a okrem nepredstaviteľnej psychickej záťaže si boj so zákerným ochorením vyžaduje aj množstvo finančných prostriedkov.

„Spoločnosť OMV sa rozhodla pacientom a ich rodinám aspoň trochu uľahčiť ich životnú situáciu a preto sme začali spolupracovať s neziskovou organizáciou DOBRÝ ANJEL,“ hovorí Michal Janda zo spoločnosti OMV Slovensko. „ Členovia nášho bonusového klubu OMV SMILE & DRIVE tak môžu podať pomocnú ruku kedykoľvek po natankovaní alebo aj z pohodlia domova. Aj troškou tak môžu významne prispieť k tomu, aby aj ťažko skúšané rodiny mohli načerpať trochu viac životného optimizmu. Pomáhať má vždy zmysel!,“ dodal.

Každý člen bonusového klubu OMV SMILE & DRIVE teraz môže darovať časť svojich bodov neziskovej organizácii DOBRÝ ANJEL. Tá všetky finančné prostriedky, získané za bonusové body, do posledného centu zašle rodinám, ktoré bojujú so zákernou chorobou. Uľahčí im tak napríklad cestovanie za procedúrami, nákup doplnkových liekov, či vitamínov.

Bonusové body OMV SMILE & DRIVE možno Systému DOBRÝ ANJEL darovať napríklad pri pokladni na čerpacích staniciach OMV. Stačí zamestnancovi čerpacej stanice oznámiť počet darovaných bodov a ten sa už o všetko potrebné postará.

Darovať body možno aj z pohodlia domova priamo cez online účet na stránke www.omv.sk/smile-and-drive. Po prihlásení sa stačí vybrať možnosti Odmeny a Darovanie bodov a zadať počet bodov, ktoré poputujú prostredníctvom Systému DOBRÝ ANJEL onkologickým pacientom a ich najbližším. Darovať body možno jednorazovo alebo si rozdávanie úsmevu nastaviť pravidelne každý mesiac.

Do tretice možno niekomu vylepšiť deň kedykoľvek a odkiaľkoľvek cez mobilnú aplikáciu OMV SMILE & DRIVE, kde je možnosť darovať body priamo v ponuke.

Bonusové body členovia bonusového klubu OMV SMILE & DRIVE získavajú za každý nákup na čerpacích staniciach OMV, či už pri nákupe pohonných hmôt alebo občerstvenia v predajniach VIVA. Body OMV SMILE & DRIVE možno okrem darovania vymeniť tiež za exkluzívne celoročné odmeny, či použiť ich na špeciálne akciové ponuky.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 94 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb - čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 183 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 1100 pracovných miest.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV Aktiengesellschaft

S obratom v rámci skupiny 42, 41 miliardy eur a 27-tisíc zamestnancami v roku 2013 je OMV Aktiengesellschaft najväčšou obchodovateľnou priemyselnou spoločnosťou Rakúska. Prieskumný a produkčný segment má silné postavenie v Rakúsku a Rumunsku a rozširujúce sa medzinárodné portfólio. Denná produkcia v roku 2013 bola približne 288-tisíc barelov denne. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku s kapacitou 2,6 miliárd kubických metrov. V segmente rafinácie a marketingu má OMV ročnú kapacitu rafinácie na úrovni 17,4 milióna ton a ku koncu roka 2013 približne 4200 čerpacích staníc v 11 krajinách vrátane Turecka.

Kontakt pre médiá:

Kubus Pro
Adam Parišek, Stredná 21, 821 04 Bratislava, Tel: +421 915 974 899

stránka OMV: http://www.omv.com

Motorové oleje