OMV webstránky
Zavrieť

Máte chuť na niečo sladké? Odteraz vám OMV s VIVA ponúka skvelé koláčiky - cupcake.

OMV Station Finder (vyhľadávač čerpacích staníc) je prvá medzinárodná natívna aplikácia spoločnosti OMV pre smartfóny. Aplikácia je voľne dostupná pre smartfóny s operačnými systémami Android aj iOS a poskytuje užívateľom rýchlo a jednoducho dostupné informácie o tom, kde sa nachádzajú najbližšie čerpacie stanice spoločnosti OMV – a dokonca ich zobrazuje v rozšírenej realite, takže ich možno jednoducho nájsť a ľahko sa zorientovať.
Takto si užívame koláčiky dnes: krehké, nadýchané a veľmi sladké. Od teraz môže každý ochutnať aj špecialitu z USA, drobné pečivo, dezert nazývaný cupcake, ktorý je v ponuke na vybraných čerpacích staniciach OMV s VIVA. Dezerty cupcake sú v ponuke vo VIVA v dvoch príchutiach – marhuľový  a tiramisu dezert.   V súčasnosti si môžete kúpiť tento malý koláčik  ku Afro káve, alebo akémukoľvek čaju  za špeciálnu cenu dezertu iba za 1,50 Eur.

Cupcake pochádza zo Spojených štátov amerických. Za svoje meno vďačí hrnčekom,

v ktorých sa pôvodne piekli. Malé koláčiky pripomínajú mafiny, ale sú zdobené vynikajúcou krémovou polevou, často v jasných farbách, ktorá robí cupcake ešte sladším. Koláčiky sú jednoducho neodolateľné nielen chuťovo, ale aj vizuálne.

“Vždy sa oplatí zastaviť na čerpacích staniciach OMV s VIVA, pretože pre našich zákazníkov máme vždy nejaké špeciálne prekvapenie, tak ako teraz koláčiky cupcake,” hovorí Marián Socha, prokurista spoločnosti OMV Slovensko, s.r.o.  

O VIVA

OMV servisné stanice – miesta kde  čerpajú energiu autá a ľudia – poskytujú svojim zákazníkom viac ako palivá už od roku 1994. Priestory Shopu a Gastra ako aj služby, ktoré čerpacie stanice OMV poskytujú sa neustále zdokonaľujú, aby naplnili potreby a očakávania zákazníkov OMV.  Čerpacie stanice OMV s VIVA nastolili novú kultúru čerpacích staníc. Sú miestom pohodlného zastavenia sa a prerušenia hektickej rýchlosti denného života. Sú  charakteristické  príjemnou atmosférou, vysokou kvalitou produktov a služieb a zákaznícky orientovaných zamestnancov.

Okrem čerstvo pripravených snakov, VIVA ponúka viac ako 1500 bežných produktov, organických produktov, darčekových predmetov, VIVA vinotéku a iné služby. V európskych krajinách – od Nemecka po Rumunsko je približne 930 čerpacích staníc s VIVA. 

Doplňujúce informácie:

OMV Aktiengesellschaft

OMV Aktiengesellschaft je jedna z najväčších kótovaných priemyselných spoločností v Rakúsku, s celkovými tržbami 42,65 miliardy EUR a približne 29 000 zamestnancami v roku 2012. V oblasti prieskumu a ťažby (OMV Exploration and Production) má spoločnosť aktivity v dvoch kľúčových krajinách - Rumunsku a Rakúsku - a vyvážené medzinárodné portfólio. Potvrdené zásoby ropy a zemného plynu boli na konci roka 2012 na úrovni zhruba 1,12 miliardy barelov ropného ekvivalentu (boe), priemerná denná produkcia v roku 2012 dosiahla približne 303 000 boe. V oblasti plynárenstva a energetiky (OMV Gas and Power) spoločnosť OMV v roku 2012 predala približne 437 TWh plynu. OMV prevádzkuje v Rakúsku 2 000 kilometrov plynovodných potrubí, čo v roku 2012 predstavovalo kapacitu približne 103 miliárd kubických metrov. Stredoeurópsky plynový uzol (Central European Gas Hub), platforma spoločnosti OMV pre obchodovanie s plynom, ktorá dosahuje objem obchodu na úrovni približne 528 TWh, je jednou z najdôležitejších obchodných platforiem v kontinentálnej Európe. V oblasti rafinácie a predaja (OMV Refining and Marketing) má OMV ročnú spracovateľskú kapacitu na úrovni 22 milióna ton a ku koncu roka 2012 vlastnila približne 4 400 čerpacích staníc v 13 krajinách vrátane Turecka. Získanie 97% podielu v Petrol Ofisi, vedúcej tureckej spoločnosti v oblasti retailu a obchodu, ďalej posilnilo pozíciu spoločnosti OMV.

 

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. S centrálou v Bratislave a 94 čerpacími stanicami po celej krajine má spoločnosť OMV Slovensko 18% podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčné centrá služieb a slúžia ako čerpacie stanice pre ľudí a vozidlá. Zákazníci OMV môžu nakupovať palivá, oleje a využívať služby autoumyvární. Okrem toho ponúka 60 prevádzok VIVA snacky, občerstvenie a širokú škálu doplnkových služieb. OMV Slovensko zamestnáva priamo 183 ľudí a 1100 pracovných miest vytvorila prostredníctvom siete čerpacích staníc. Pre viac informácií navštívte prosím www.omv.sk.

Motorové oleje