OMV webstránky
Zavrieť

OMV MaxxMotion v zime uľahčuje jazdu vodičom

  • Zimná nafta OMV MaxxMotion Diesel umožňuje studený štart a optimálnu prevádzku vozidla v zime aj pri najnižších teplotách až do -35 °C
  • Palivo MaxxMotion predlžuje životnosť motora, zabezpečuje maximálny výkon a nižšiu spotrebu paliva  
  • Vodiči sa teraz môžu zapojiť do súťaže o novú  KIA c’eed a ďalšie vynikajúce ceny

„Prémiové palivá značky OMV MaxxMotion sme vyvinuli v reakcii na potreby našich zákazníkov. Tieto palivá obsahujú inovatívny vzorec vysokovýkonných prísad, ktorý maximalizuje výkonnosť vozidla. Na čerpacích staniciach OMV sú v predaji počas celého roka. Predovšetkým v zime zákazníci ocenia naše špeciálne prémiové palivo OMV MaxxMotion Diesel, ktoré umožňuje studený štart aj pri extrémne nízkej teplote až do -35 °C,“ hovorí Marián Socha, prokurista spoločnosti OMV Slovensko, s.r.o..

Produktový rad značky OMV MaxxMotion pozostáva z dvoch prémiových benzínov – OMV MaxxMotion 100 a  MaxxMotion 95 a nafty OMV MaxxMotion Diesel. Všetky obsahujú vysokokvalitné komponenty, ktoré zabraňujú vzniku usadenín v palivovom systéme motora. Každé ďalšie natankovanie znamená menšie množstvo usadenín a vynikajúcu prevádzku motora, čo vedie k jeho predĺženej životnosti, väčšiemu počtu najazdených kilometrov a nižším emisiám.  

Vysoký výkon v extrémnych mrazoch

OMV MaxxMotion Diesel umožňuje optimálny výkon motora aj pri extrémne nízkych teplotách. Cetánové číslo a balíček inovatívnych prísad zabezpečujú maximálnu kvalitu spaľovania a výkon motora. Tieto faktory prispievajú k znižovaniu usadenín pri spaľovaní a v palivovom systéme motora a k znižovaniu  emisií, preto je táto nafta vhodná ako pre autá, tak aj pre životné prostredie. Jej pravidelné používanie predlžuje životnosť vozidla a zabezpečuje maximálny výkon motora.

Zákazníci OMV môžu teraz vyhrať nové auto KIA c’eed

Zákazníci, ktorí nakupujú prémiové palivá OMV MaxxMotion, sa teraz môžu zapojiť do našej akcie a vyhrať novú KIA c’eed a predplatené karty OMV Value Cards. Stačí, ak do 15. marca 2013 natankujú minimálne 25 litrov prémiových palív OMV MaxxMotion.

Doplňujúce informácie

OMV Aktiengesellschaft

OMV Aktiengesellschaft je jedna z najväčších kótovaných priemyselných spoločností v Rakúsku, s celkovými tržbami 34,05 miliardy EUR a 29 800 zamestnancami v roku 2011. V oblasti prieskumu a ťažby (OMV Exploration and Production) má spoločnosť vyvážené medzinárodné portfólio a aktivity v dvoch kľúčových krajinách - Rumunsku a Rakúsku. Potvrdené zásoby ropy a zemného plynu boli na konci roka 2011 na úrovni zhruba 1,13 miliardy barelov ropného ekvivalentu (boe), priemerná denná produkcia v roku 2011 dosiahla približne 288 000 boe. V oblasti plynárenstva a energetiky (OMV Gas and Power) spoločnosť OMV v roku 2011 predala približne 272 TWh plynu. OMV prevádzkuje v Rakúsku 2 000 kilometrov plynovodných potrubí, čo v roku 2011 predstavovalo kapacitu približne 101 miliárd kubických metrov. Stredoeurópsky plynový uzol (Central European Gas Hub), platforma spoločnosti OMV pre obchodovanie s plynom, ktorá dosahuje objem obchodu na úrovni približne 47 miliárd kubických metrov, je jednou z najdôležitejších obchodných platforiem v kontinentálnej Európe. V oblasti rafinácie a predaja (OMV Refining and Marketing) má OMV ročnú spracovateľskú kapacitu na úrovni 22,3 milióna ton a ku koncu roka 2011 vlastnila približne 4 500 čerpacích staníc v 13 krajinách vrátane Turecka. Získanie 97% podielu v Petrol Ofisi, vedúcej tureckej spoločnosti v oblasti retailu a obchodu, ďalej posilnilo pozíciu spoločnosti OMV.

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. S centrálou v Bratislave a 95 čerpacími stanicami po celej krajine má spoločnosť OMV Slovensko 18% podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčné centrá služieb a slúžia ako čerpacie stanice pre ľudí a vozidlá. Zákazníci OMV môžu nakupovať palivá, oleje a využívať služby autoumyvární. Okrem toho ponúka 60 prevádzok VIVA snacky, občerstvenie a širokú škálu doplnkových služieb. OMV Slovensko zamestnáva priamo 183 ľudí a 1100 pracovných miest vytvorila prostredníctvom siete čerpacích staníc. Pre viac informácií navštívte prosím www.omv.sk.

Kontakt pre doplňujúce informácie:

Michaela Hugon
Grayling Slovakia
Palisády 36, 811 06 Bratislava
Tel.: +421 2 5920 1410
E-mail: michaela.hugon@grayling.com  

Motorové oleje