OMV webstránky
Zavrieť

OMV otvára novú čerpaciu stanicu na R1

  • Na motoristov čakajú kvalitné palivá na novootvorenej čerpacej stanici v areáli Terminal R1 pri Beladiciach
  • Dobiť batériu si tam môžu aj vodiči elektrických áut
  • Čerpacia stanica bude prístupná z oboch smerov, od Nitry i od Banskej Bystrice

Na rýchlostnej ceste R1 pribudlo ďalšie miesto, kde môžu motoristi natankovať kvalitné palivo. OMV otvára novú čerpaciu stanicu v areáli Terminal R1 pri výjazde na Beladice. Vodiči na nej nájdu kompletnú ponuku prémiových benzínov i nafty i možnosť oddýchnuť si počas svojej cesty.

Pre motoristov, ktorí sa budú medzi sviatkami presúvať po Slovensku, sme pripravili predčasný vianočný darček. Chceme byť všade tam, kde je dopyt po kvalitných produktoch a preto sme otvorili ďalšiu čerpaciu stanicu na rýchlostnej ceste R1. Neďaleko Nitry vodiči nájdu miesto, kde na nich budú čakať špičkové palivá i kvalitné služby,” hovorí Miriam Fellingerová, sales manažérka OMV Slovensko.

Areál Terminal R1 sa už dostal do povedomia motoristov vďaka reštaurácii rýchleho občerstvenia, teraz si v ňom okrem dočerpania síl na ďalšiu cestu budú môcť doplniť aj obsah nádrže.

Zákazníci v ponuke novej čerpacej stanice nájdu všetky štandardné palivá OMV so zaručenou kvalitou. Pre tých, ktorí chcú dopriať svojim vozidlám to najlepšie, sú samozrejme k dispozícii aj prémiové palivá OMV MaxxMotion. MaxxMotion 100plus a MaxxMotion Diesel spĺňajú najprísnejšie kritériá automobilového priemyslu a vodičom poskytujú tú najlepšiu starostlivosť o motory ich vozidiel. Palivá OMV MaxxMotion s vylepšenou receptúrou teraz obsahujú vyššiu dávku aditív na zvýšenie výkonu, zníženie opotrebenia, udržiavanie čistoty motora a jeho dlhodobú životnosť.

Zákazníci, ktorí do svojich áut tankujú prémiové palivá OMV MaxxMotion sa teraz i na novej čerpacej stanici na R1 môžu zapojiť do súťaže o Mercedes-Benz triedy A, či množstvo ďalších hodnotných cien.

Nezabudlo sa ani na motoristov, ktorí sa po R1 presúvajú vo svojich elektrických autách. K dispozícii je pre nich elektronabíjačka, vďaka ktorej pohodlne dobijú energiu a môžu popri tom využiť aj všetky ostatné výhody čerpacej stanice.

Motorové oleje