OMV webstránky
Zavrieť

V letnej sezóne VIVA stavila na Olymp Wrap

Začiatkom júla VIVA predstaví skutočného športového ducha: Olymp Wrap nadchne publikum chutnou kombináciou kuracieho mäsa, krémového syra Gouda, grilovaných paprík a šalátu Lollo Verde, to všetko zabalené do delikátnej pšeničnej tortilly. Toto občerstvenie bude k dispozícii na všetkých čerpacích staniciach OMV s VIVA na Slovensku počas celého leta.

“Wrapy sú veľmi vyhľadávané počas letnej sezóny, pretože sú ľahké a dobre stráviteľné. To z nich robí to najdokonalejšie občerstvenie pre vodiča, ktorý hľadá osvieženie, alebo si chce dotankovať baterky” hovorí Marián Socha, prokurista spoločnosti OMV Slovensko, s.r.o.

Olymp Wrap je vyrobený z krehkej pšeničnej tortilly, chutného kuracieho mäsa, čerstvého krémového syra Gouda, mäkkej grilovanej papriky a chrumkavého šalátu Lollo Verde. Toto športové letné občerstvenie bude súčasťou sortimentu na vybraných čerpacích staniciach OMV s VIVA až do konca augusta. Samozrejme, tak ako všetky pochúťky vo VIVA, aj Olymp Wrap je čerstvo pripravovaný niekoľkokrát denne a môžete si ho vychutnať na mieste alebo priamo v aute.

Motorové oleje