OMV webstránky
Zavrieť

OMV prináša MaxxMotion Diesel s novou receptúrou CLEANTECH+

img_Banner-CleanTech-formula-3-ku-1

  • Revolučná CLEANTECH+ formula: špeciálne vyvinutá pre odstránenie až do 100 % usadenín z kľúčových komponentov motora zabezpečuje maximálnu účinnosť a výkon
     
  • Vylepšená ochrana motora: OMV MaxxMotion Diesel predchádza tvorbe nových usadenín a pomáha predĺžiť životnosť motora

V OMV si uvedomujeme, aká dôležitá je pre optimálny výkon a dlhú životnosť motora, jeho čistota.  Preto náš tím odborníkov vyvinul pokročilejšiu verziu paliva OMV MaxxMotion Diesel. Vďaka novej jedinečnej receptúre CLEANTECH+ dosahuje v kľúčových komponentoch motora, akými sú napríklad vstrekovacie trysky, až 100 % čistiaci výkon.

Sú to práve vstrekovacie trysky, precízne skonštruované komponenty, ktoré v súčasnosti v automobilovom priemysle zohrávajú kritickú úlohu pri zabezpečovaní optimálneho výkonu motora a jeho účinnosti. Pri prevádzke však dochádza k ich kontaminácii, usadeniny znižujú efektivitu, čo vedie k poklesu výkonnosti motora. 

Práve tu vstupuje do hry OMV MaxxMotion Diesel so svojou CLEANTECH+ formulou. Toto palivo je navrhnuté tak, aby odstránilo až do 100 % usadenín a pri pravidelnom používaní pomáhalo zabezpečiť trvalú čistotu trysiek a predĺžilo tak životnosť Vášho motora.

„S hrdosťou predstavujeme náš vylepšený OMV MaxxMotion Diesel,“ hovorí Miriam Fellingerová, Retail manažérka OMV Slovensko. 
„Jeho nová prevratná receptúra CLEANTECH+ je potvrdením nášho záväzku prinášať inovácie a udržiavať spokojnosť našich zákazníkov. Bezkonkurenčným čistiacim výkonom nášho paliva chceme vyjsť v ústrety rastúcim nárokom našich zákazníkov a naďalej udávať smer rozvoja palivových technológií.“

Vďaka prísnej kontrole OMV MaxxMotion Diesel prekonáva základné požiadavky na kvalitu palív

Spoločnosť OMV, ako jeden z lídrov v oblasti palivových technológií, úzko spolupracuje s automobilovým priemyslom s cieľom neustále prinášať inovácie a vytvárať tie najlepšie receptúry palív pre všetky vozidlá, ktoré by prevyšujú základné požiadavky. 

Aj preto podrobujeme deklarované výhody OMV MaxxMotion Diesel laboratórnym analýzam a testom motorov, ktoré sú vykonávané skúšobnými zariadeniami v externých nezávislých ústavoch.

Motorové oleje