OMV webstránky
Zavrieť

Exkluzívne šperky s krištáľmi SWAROVSKI® ELEMENTS v ponuke čerpacích staníc OMV Slovensko so zľavou až 71 percent

  • OMV Slovensko ponúka svojim zákazníkom jedinečnú príležitosť získať šperky s krištáľmi SWAROVSKI® ELEMENTS z exkluzívnej kolekcie LIORA
  • Kolekcia šperkov bola navrhnutá špeciálne pre sieť čerpacích staníc OMV na Slovensku
  • Zbieraním hracích nálepiek si zákazníci môžu kúpiť šperky so zľavou až do výšky 71 percent z maloobchodnej ceny, ktorá platí na čerpacích staniciach OMV
  • Počas akcie sa môžu zákazníci zapojiť do súťaže o výlet do svetoznámeho SWAROVSKI CRYSTAL WORLDS v Innsbrucku

Vodiči, ktorí pravidelne tankujú alebo nakupujú na čerpacích staniciach OMV môžu odmeniť seba i svojich blízkych elegantnými šperkami s krištáľmi SWAROVSKI® ELEMENTS. Exkluzívna kolekcia LIORA poteší dámy, pánov i dievčatá. Každý, kto ponuku využije, môže navyše súťažiť o exkluzívny víkend v päťhviezdičkovom hoteli pre dve osoby v Innsbrucku, ktorý je spojený s návštevou trblietavého umeleckého labyrintu SWAROVSKI CRYSTAL WORLDS.

 „Súpravu šperkov ponúkame našim zákazníkom na Slovensku po prvýkrát. Jedinečná kolekcia LIORA je výsledkom nášho neustáleho zatraktívňovania ponuky pre zákazníkov, ktorou sa ich snažíme potešiť a odmeniť za to, že aktívne využívajú naše produkty a služby. Šperky na našich čerpacích staniciach nájdu zákazníci až do konca februára 2013. Veríme, že v súčasnosti im nimi urobíme radosť najmä s blížiacim sa vianočným obdobím, keď môžu poslúžiť aj ako originálny darček pod stromček. Výlet do sveta Swarovski Crystal Worlds je čerešničkou na torte celej tejto akcie,“ hovorí Marián Socha, prokurista spoločnosti OMV Slovensko, s.r.o..

Ako šperky získať?

Zákazníci môžu zbierať hracie nálepky, ktoré dostanú k nákupu tovarov alebo služieb na čerpacích staniciach OMV po celom Slovensku. Jedna hracia nálepka znamená jeden nákup vo výške 10 EUR. Za vybrané druhy tovarov je počet hracích nálepiek dvojnásobný. Šperk zákazník získa nazbieraním 20 nálepiek a zaplatením doplatku, ktorého výška je pre každý šperk z kolekcie individuálna. Výhoda hracích nálepiek je v tom, že umožňujú získať na šperky zľavu až do výšky 71% z bežnej maloobchodnej ceny platnej v sieti OMV.
 
Doplňujúce informácie

OMV Aktiengesellschaft

OMV Aktiengesellschaft je jedna z najväčších kótovaných priemyselných spoločností v Rakúsku, s celkovými tržbami 34,05 miliardy EUR a 29 800 zamestnancami v roku 2011. V oblasti prieskumu a ťažby (OMV Exploration&Production) má spoločnosť vyvážené medzinárodné portfólio a aktivity v dvoch kľúčových krajinách - Rumunsku a Rakúsku. Potvrdené zásoby ropy a zemného plynu boli na konci roka 2011 na úrovni zhruba 1,13 miliardy barelov ropného ekvivalentu (boe), priemerná denná produkcia v roku 2011 dosiahla 288 000 boe. V oblasti rafinácie a predaja (OMV Refining&Marketing) má OMV ročnú spracovateľskú kapacitu na úrovni 22,3 milióna ton a ku koncu roka 2011 vlastnila 4 500 čerpacích staníc v 13 krajinách vrátane Turecka. V oblasti plynárenstva a energetiky (OMV Gas&Power) spoločnosť OMV v roku 2011 predala približne 272 TWh plynu. OMV má v Rakúsku 2 000 kilometrov plynovodných potrubí, čo v roku 2011 predstavovalo kapacitu 101 miliárd kubických metrov. Stredoeurópsky plynový uzol (Central European Gas Hub), ktorý dosiahol objem obchodu na úrovni 40 miliárd kubických metrov v roku 2011, je jednou z najdôležitejších obchodných platforiem v kontinentálnej Európe. Získanie 97% podielu v Petrol Ofisi, najväčšej tureckej sieti čerpacích staníc, ďalej posilnilo pozíciu spoločnosti OMV.

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. S centrálou v Bratislave a 95 čerpacími stanicami po celej krajine má spoločnosť OMV Slovensko 18% podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčné centrá služieb a slúžia ako čerpacie stanice pre ľudí a vozidlá. Zákazníci OMV môžu nakupovať palivá, oleje a využívať služby              autoumyvární. Okrem toho ponúka 60 prevádzok VIVA snacky, občerstvenie a širokú škálu doplnkových služieb. OMV Slovensko zamestnáva priamo 183 ľudí a 1100 pracovných miest vytvorila prostredníctvom siete čerpacích staníc.

Motorové oleje