OMV webstránky
Zavrieť

Koncept prevádzok VIVA BILLA sa rozširuje

Zákazníci OMV si popri tankovaní môžu spraviť plnohodnotný nákup potravín už aj v Bratislave na OMV Botanická a Račianska a tiež na čerpacej stanici OMV Partizánske.

Tieto pribudli k dnes už zabehnutým a obľúbeným prevádzkam VIVA BILLA, ktorých aktuálny zoznam nájdete tu.

Predajne VIVA BILLA sa tešia priazni zákazníkov, najmä tých, ktorí potrebujú základné nákupy  a služby vyriešiť rýchlo po ceste domov na jednom mieste.

Prevádzky VIVA BILLA ponúkajú zákazníkom okrem svojho klasického portfólia služieb, na ktoré sú už zákazníci zvyknutí, aj široký výber čerstvých a kvalitných potravín od pečiva, cez mliečne, trvanlivé a mäsové výrobky po základné druhy zeleniny a ovocia, a to každý deň, aj počas sviatkov.

Charakter čerpacích staníc sa, na základe požiadaviek zákazníkov, mení:

„Čerpacie stanice už dávno nie sú miestom, kde zákazník len natankuje a odchádza, ale zmenili sa na miesta s komplexnou ponukou služieb. Sme radi, že môžeme koncept predajní VIVA BILLA rozšíriť aj na ďalšie miesta, uľahčiť tak našim zákazníkom každodenné povinnosti,“ povedala Miriam Fellingerová, retail manažérka OMV Slovensko.

Nový koncept predajní je súčasťou nepretržitých inovácií, ktoré OMV prináša v snahe poskytovať kvalitné služby.

Čerpacie stanice OMV sú miestom, kde možno nielen natankovať kvalitné základné i prémiové palivá, ale kde si zákazníci môžu kúpiť napríklad aj elektronické diaľničné známky, vyzdvihnúť balík či odovzdať použitý kuchynský olej.

Neustálym dopĺňaním a diverzifikáciou prechádza aj gastronomický sortiment, ktorý vodičom na cestách ponúka kvalitné a stále širšie, klasické i modernejšie, občerstvenie i vynikajúce druhy kávy.

img_IMG_4444
img_IMG_4445
img_IMG_4448
img_IMG_4449
img_IMG_4450
img_IMG_4451

Motorové oleje