OMV webstránky
Zavrieť

Na OMV získate super tašky na každý deň

  • Zákazníci OMV si teraz môžu vyskladať exkluzívnu kolekciu tašiek a kufrov American Tourister
  • Obľúbená značka je teraz dostupná za so zľavou až do 64 % 
  • Akcia trvá až do konca novembra 2019

Vyrazte na cesty či len tak do mesta so špičkovou výbavou. Za svoje bežné tankovanie a nákupy na čerpacích staniciach totiž môžete získať batožinu od svetoznámej značky American Tourister. Okrem kvalitného paliva, ktoré dodá potrebný výkon a spoľahlivosť na každú cestu, sa tak môžete vybaviť exkluzívnou kolekciou batohov, tašiek či kufrov za skvelú cenu.

„Do kvalitnej batožiny sa oplatí investovať, bez ohľadu na to, či ju využívate každý deň alebo len z času na čas na dlhé cesty. Nájsť kvalitnú a dobrú tašku je však dnes náročné. Aj preto sme sa rozhodli priniesť našim zákazníkom špičkové produkty od American Tourister, “ hovorí Michaela Kuzmínová, Marketing Manager, OMV Slovensko.

Zákazníci si na čerpacích staniciach OMV môžu vyzdvihnúť hracie karty, do ktorých môžu lepiť nálepky, získané za tankovanie a nákupy. Za každých 10 eur nákupu pohonných hmôt v prípade vozidiel do 3,5 tony alebo 40 eur nákupu pohonných hmôt pri vozidlách nad 3,5 tony môžu získať od obsluhy jednu nálepku. To isté platí aj v prípade nákupu iných tovarov a služieb, kde taktiež možno získať jednu nálepku za každých 10 eur hodnoty.

Kartu s ôsmimi nálepkami a doplatok potom možno vymeniť za odmenu z kolekcie značky American Tourister. Na výber je napríklad športová taška, batoh na notebook, cross body taška, taška na notebook, malý kufor či mestský batoh.

Názov Počet nálepiek Doplatok k nálepkám Body OMV SMILE & DRIVE
Veľký kufor 8 59,99 € 1600 b + 49,99 €
Malý kufor 8 49,99 € 1600 b + 39,99 €
Batoh na notebook 8 25,99 € 640 b + 20,99 €
Športová taška 8 25,99 € 640 b + 20,99 €
Taška na notebook 8 19,99 € 280 b + 14,99 €
Batoh do mesta 8 19,99 € 350 b + 12,99 €
Cross body taška 8 9,99 € 250 b + 6,99 €

American Tourister začal svoju históriu písať v roku 1933 a dnes patrí k najspoľahlivejším značkám, ktorej dôverujú milióny ľudí. Tašky a kufre sú rozpoznateľné už na prvý pohľad vďaka ich inovatívnemu dizajnu a vysokej kvalite.

Členovia bonusového klubu OMV SMILE & DRIVE môžu odmeny získať ešte výhodnejšie, výmenou za svoje bonusové body a doplatok.

Na získanie zľavy na  exkluzívnu batožinu možno použiť i nálepky, získané pri tankovaní v Českej republike. Nálepky na zľavu si možno rovnako uplatniť na nákup produktov American Tourister i na čerpacích staniciach OMV v Česku počas obdobnej kampane.

Hracie nálepky na slovenských čerpacích staniciach OMV môžu zákazníci zbierať od 1. septembra do 30. novembra 2019. Nálepky možno vymeniť za zľavu na odmeny do 15. decembra 2019 alebo do vypredania zásob.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 16 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb - čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 73 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.
Viac informácií nájdete na www.omv.sk

OMV Aktiengesellschaft

OMV je výrobcom a predajcom ropy a zemného plynu, inovatívnych energetických riešení a petrochemických riešení vyššej kategórie - a to všetko zodpovedným spôsobom. S predajmi v rámci skupiny 23 miliárd eur a viac ako 20-tisíc zamestnancami v roku 2018 je OMV Aktiengesellschaft jednou z najväčších obchodovateľných priemyselných spoločností Rakúska. V rámci prieskumného a produkčného segmentu má OMV silné postavenie v Rumunsku a v Rakúsku, ktoré sú časťou kľúčového regiónu strednej a východnej Európy a vyrovnané medzinárodné portfólio s ďalšími kľúčovými oblasťami v Rusku, Severnom mori, na Blízkom východe a v Afrike, ako aj v Ázii a Pacifiku. Denná ťažba v roku 2018 dosiahla v priemere 427-tisíc barelov. V segmente rafinácie OMV prevádzkuje tri rafinérie s kapacitou spracovania 17,8 miliónov ton ročne a viac ako 2000 čerpacích staníc v 10 krajinách. OMV prevádzkuje plynové zásobníky v Rakúsku ako aj v Nemecku; jej dcérska spoločnosť Gas Connect Austria GmbH prevádzkuje sieť plynovodov v Rakúsku. V roku 2018 dosiahol objem predaja plynu 114 TWh. Udržateľnosť je kľúčovou súčasťou korporátnej stratégie. OMV investuje do roku 2025 do inovatívnych energetických riešení 500 miliónov eur.

Kontakt:

Kubus Pro
Adam Parišek, Stredná 21, 821 04 Bratislava, Tel: +421 915 974 899
    
stránka OMV:
http://www.omv.sk
http://blog.omv.com

Sociálne siete
http://twitter.com/omv
http://youtube.com/omv 
http://linkedin.com/company/omv

Motorové oleje