OMV webstránky
Zavrieť

Natankujte na OMV a vyhrajte Audi Q2

  • Tankujte na OMV a získajte šancu vyhrať Audi Q2 a množstvo hodnotných cien
  • Zdvojnásobte svoje šance na výhru tankovaním OMV MaxxMotion Performance Fuels
  • Palivá MaxxMotion Performance Fuels ponúkajú maximálny výkon a ochranu motora

Bratislava, 1. augusta 2018 – Tankovanie kvalitných palív OMV teraz prináša ďalšiu výhodu. Zákazníci, ktorí sa zúčastnia novej spotrebiteľskej súťaže OMV, môžu byť bohatší na konci leta o nové Audi Q2. Získať ho môžu za tankovanie kvalitných palív OMV. Tí ktorí tankujú prémiové palivá OMV MaxxMotion Performance Fuels majú dvojnásobnú šancu. Súťaž trvá počas augusta a septembra.

„Naši zákazníci sa môžu zapojiť do súťaže jednoduchým natankovaním svojho vozidla. A keďže palivá OMV MaxxMotion zvyšujú výkon, tak sme sa rozhodli, že zvýšia aj šancu na výhru. Pre niekoho to možno bude ďalší dobrý dôvod vyskúšať vysokokvalitné palivá,“ hovorí Michaela Kuzmínová, marketingová manažérka OMV Slovensko.

Šanca na výhru je na dosah. Zákazníci, ktorí natankujú aspoň 35 litrov palív OMV s výnimkou LPG alebo AdBlue získajú stierací žreb. Tí, ktorí natankujú OMV MaxxMotion 100plus alebo OMV MaxxMotion Diesel získajú stieracie žreby dva, čím zvýšia svoju šancu na výhru. Unikátny kód, ktorý nájdu pod zotretou vrstvou je potom potrebné zaregistrovať na stránke www.omv.sk/sutaz, alebo zaslaním SMS správy v tvare „OMV (medzera) číslo kódu“ na skrátené číslo 6661. Zaregistrovať si môže každý zákazník neobmedzený počet kódov, každý však iba raz.

Víťaz hlavnej ceny sa môže tešiť na nové Audi Q2 1,4 TSFI. Okrem hlavnej ceny  OMV pripravila každotýždenné žrebovanie o predplatenú kartu OMV Value Card v hodnote 500 eur. Špeciálna cena je pripravená aj pre milovníkov cyklistiky – 4 VIP lístky na Majstrovstvá sveta v cyklistike, ktoré sa tento rok uskutočnia v rakúskom Innsbrucku.

Víťazom je však každý, kto tankuje OMV MaxxMotion Performance Fuels. Aditíva so špeciálnym zložením vylepšujú účinnosť paliva, zaisťujú optimálnu funkcionalitu a zabezpečujú dlhú životnosť motora. Výsledkom je aj zlepšené zrýchlenie a celkovo lepší výkon*. 

Súťaž potrvá od 1. augusta 2018 do 30. septembra 2018. Presné pravidlá možno získať na každej čerpacej stanici OMV a na www.omv.sk/sutaz.

*Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj vozidlom, správaním vodiča a technickým stavom motora a sú založené na porovnaní s palivom, ktoré spĺňa miestne minimálne požiadavky noriem STN EN 590 a STN EN 228.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 90 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb - čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.
Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV Aktiengesellschaft

OMV je výrobcom a predajcom ropy a zemného plynu, inovatívnych energetických riešení a petrochemických riešení vyššej kategórie - a to všetko zodpovedným spôsobom. S predajmi v rámci skupiny 20 miliárd eur a približne 20 700 zamestnancami v roku 2017 je OMV Aktiengesellschaft jednou z najväčších obchodovateľných priemyselných spoločností Rakúska. V rámci prieskumného a produkčného segmentu má OMV silné postavenie v Rumunsku a v Rakúsku a vyrovnané medzinárodné portfólio s ďalšími kľúčovými oblasťami v Severnom mori, na Blízkom východe, v Afrike a v Rusku. Denná ťažba v roku 2017 dosiahla v priemere 348-tisíc barelov denne. V segmente rafinácie OMV prevádzkuje tri rafinérie s kapacitou spracovania 17,8 miliónov ton ročne. Ku koncu roka 2017 prevádzkovala viac ako 2000 čerpacích staníc v 10 krajinách. OMV prevádzkuje plynové zásobníky v Rakúsku ako aj v Nemecku; jej dcérska spoločnosť Gas Connect Austria GmbH prevádzkuje sieť plynovodov v Rakúsku. V roku 2017 dosiahol objem predaja plynu 113 TWh.

Motorové oleje