OMV webstránky
Zavrieť

Niekto to rád horúce: VIVA ponúka horúce a chrumkavé sendviče Panini!

Od februára bude v ponuke čerpacích staníc OMV s VIVA na Slovensku nová sendvičová špecialita. Panini Prosciutto and Panini Caprese uvedú do siete VIVA chuť talianskeho životného štýlu. Zákazníci si tak na vybraných čerpacích staniciach OMV s VIVA budú môcť vychutnať nový druh teplého rýchleho občerstvenia. 

Chutné jedlo sa stáva ešte chutnejším, ak sa podáva horúce a chrumkavé: práve preto majú vybrané čerpacie stanice OMV s VIVA v ponuke nový horúci a chrumkavý sendvič Panini. K dispozícii budú dva druhy: „Panini Prosciutto“ s lahodnou šunkou prosciutto, čerstvými paradajkami a syrom mozzarella. Lákavá alternatíva s názvom  „Panini Caprese“ pozostáva z bieleho pečiva plneného paradajkami, syrom mozzarella a pestom na zdokonalenie chuti.

Horúce a chrumkavé znamená, že každý sendvič Panini je čerstvo pripravený. Zákazníci si  môžu svoje Panini vychutnať v krátkom čase od objednávky vďaka tomu, že namiesto pečenia sa grilujú. Ako všetky ostatné sendviče dostupné vo VIVA, sendviče Panini môžu zákazníci konzumovať buď priamo na mieste alebo si ich môžu vziať so sebou.

„Teplé občerstvenie, ktoré je možné konzumovať počas cesty, je medzi vodičmi veľmi obľúbené. Uvedením sendvičov Panini na vybrané čerpacie stanice OMV s VIVA vychádzame v ústrety želaniam našich zákazníkov,“ hovorí Marián Socha, prokurista spoločnosti OMV Slovensko, s.r.o..

VIVA opakovane ponúka špeciálne kulinárske chvíle pôžitku - pre každú chuť a pre každú príležitosť. Je samozrejmosťou, že všetky druhy občerstvenia v ponuke VIVA sú čerstvo pripravované niekoľkokrát do dňa a spĺňajú vysoké požiadavky na kvalitu. Pre viac informácií o čerpacích staniciach OMV s VIVA prosím navštívte http://www.omv.sk.

Doplňujúce informácie:

OMV Aktiengesellschaft

OMV Aktiengesellschaft je jedna z najväčších kótovaných priemyselných spoločností v Rakúsku, s celkovými tržbami 42,65 miliardy EUR a približne 29 000 zamestnancami v roku 2012. V oblasti prieskumu a ťažby (OMV Exploration and Production) má spoločnosť aktivity v dvoch kľúčových krajinách - Rumunsku a Rakúsku - a vyvážené medzinárodné portfólio. Potvrdené zásoby ropy a zemného plynu boli na konci roka 2012 na úrovni zhruba 1,12 miliardy barelov ropného ekvivalentu (boe), priemerná denná produkcia v roku 2012 dosiahla približne 303 000 boe. V oblasti plynárenstva a energetiky (OMV Gas and Power) spoločnosť OMV v roku 2012 predala približne 437 TWh plynu. OMV prevádzkuje v Rakúsku 2 000 kilometrov plynovodných potrubí, čo v roku 2012 predstavovalo kapacitu približne 103 miliárd kubických metrov. Stredoeurópsky plynový uzol (Central European Gas Hub), platforma spoločnosti OMV pre obchodovanie s plynom, ktorá dosahuje objem obchodu na úrovni približne 528 TWh, je jednou z najdôležitejších obchodných platforiem v kontinentálnej Európe. V oblasti rafinácie a predaja (OMV Refining and Marketing) má OMV ročnú spracovateľskú kapacitu na úrovni 22 milióna ton a ku koncu roka 2012 vlastnila približne 4 400 čerpacích staníc v 13 krajinách vrátane Turecka. Získanie 97% podielu v Petrol Ofisi, vedúcej tureckej spoločnosti v oblasti retailu a obchodu, ďalej posilnilo pozíciu spoločnosti OMV.

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. S centrálou v Bratislave a 94 čerpacími stanicami po celej krajine má spoločnosť OMV Slovensko 18% podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčné centrá služieb a slúžia ako čerpacie stanice pre ľudí a vozidlá. Zákazníci OMV môžu nakupovať palivá, oleje a využívať služby autoumyvární. Okrem toho ponúka 60 prevádzok VIVA snacky, občerstvenie a širokú škálu doplnkových služieb. OMV Slovensko zamestnáva priamo 183 ľudí a 1100 pracovných miest vytvorila prostredníctvom siete čerpacích staníc. Pre viac informácií navštívte prosím www.omv.sk.

Motorové oleje