OMV webstránky
Zavrieť

Nová aplikácia prináša OMV do vášho mobilu

Bratislava, 10. 11. 2014 - Vernostné karty a čipy patria minulosti. Spoločnosť OMV ako prvá sieť čerpacích staníc na Slovensku prináša aplikáciu, vďaka ktorej sú všetky ich funkcie vždy poruke i bez potreby nosiť zbytočné identifikátory, prekážajúce v peňaženke či na kľúčoch. Členovia vernostného programu OMV SMILE & DRIVE majú kvalitné služby, aktuálne informácie, mapu čerpacích staníc či exkluzívne bonusové ponuky odteraz v mobile, vzdialené len na jeden dotyk.

"Smartfóny sa stali neoddeliteľnou súčasťou nášho života." hovorí Michal Janda, marketing manager v spoločnosti OMV Slovensko.

"Vieme, že naši zákazníci držia krok s dobou, a preto sme pre nich pripravili aplikáciu, ktorá prináša OMV priamo do ich mobilného telefónu a umožní im získať rýchly prehľad v ponúkaných službách a výhodách dostupných na čerpacích staniciach OMV."

Najväčšou prednosťou mobilnej aplikácie je virtuálna členská karta programu OMV SMILE & DRIVE. Kým doteraz mohli zákazníci čerpať výhody vernostného programu len po preukázaní sa čipom alebo vernostnou kartou, odteraz im na to bude stačiť mobil. Ten má väčšina ľudí vždy so sebou a tak odpadá nutnosť nosiť a pri pokladni hľadať identifikačný prostriedok, ktorý plní jedinú funkciu a po zvyšok času len prekáža.

Pomocou virtuálnej karty tak možno zbierať body a vymieňať ich za tovar alebo služby v rámci ponuky OMV SMILE & DRIVE. Pri prvom použití svojej virtuálnej karty navyše zákazník získava 50 bonusových bodov*, ktoré môže ihneď vymeniť napríklad za šálku lahodnej kávy.

Nová aplikácia nielenže nahrádza všetky funkcie karty či čipu, ale prináša omnoho viac. Až doteraz si mohol účastník programu prezerať detaily svojho účtu len prostredníctvom internetu alebo ich zistiť osobne pri pokladni čerpacej stanice. V novej aplikácii stačí pár dotykov na zistenie počtu bodov, prehľadu posledných transakcií či všetkých možností, ktoré vernostný program prináša.

Zákazník vďaka novej aplikácii dostáva vždy aktuálne a exkluzívne ponuky šité na mieru. Stačí ich jedným dotykom prijať a pri najbližšej návšteve čerpacej stanice hneď aj využiť.

Samozrejmosťou je prehľad všetkých mesačných a celoročných akcií a ponúk pre členov programu OMV SMILE & DRIVE.

S novou aplikáciou nie je problém ani nájsť najbližšiu čerpaciu stanicu OMV. Prehľadná mapa ukáže, kde možno natankovať kvalitný benzín alebo naftu, umožní plánovať čerpanie paliva na budúcej ceste či vybrať si čerpaciu stanicu podľa toho, aké služby ponúka.

V prípade akýchkoľvek otázok sa priamo z aplikácie dá spojiť so zákazníckym centrom.

Nová aplikácia je zdarma pre všetkých členov vernostného programu OMV SMILE & DRIVE. Verzie pre iOS a Android sú voľne dostupné v obchodoch Apple Store a Google Play.

* platí pri zbieraní bodov

Pre ďalšie informácie, prosím kontaktujte:

Kubus Pro
Adam Parišek, Stredná 21, 821 04 Bratislava
Tel: +421 915 974 899
parisek@agenturakubus.sk

Motorové oleje