OMV webstránky
Zavrieť

Nová čerpacia stanica OMV v Banskej Bystrici

  • Zákazníci môžu načerpať kvalitné palivá na ďalšej čerpacej stanici v Banskej Bystrici na Medenom Hámri
  • Čerpacia stanica prináša tradične širokú ponuku služieb, skvelé pochúťky vo VIVA CAFÉ ako aj príjemné miesto na oddych

Spoločnosť OMV Slovensko pridáva na mapu svojich prevádzok svoju stú čerpaciu stanicu. Od 30.07.2021 budú mať šoféri možnosť doplniť kvalitné palivo a silu na ďalšiu cestu na OMV Banská Bystrica – Medený Hámor.

Na čerpacej stanici nájdu zákazníci štandardnú ponuku kvalitného paliva. Pre tých, ktorí chcú dopriať svojim vozidlám to najlepšie, je k dispozícii prémiové palivo OMV MaxxMotion, ktorého receptúra spĺňa najprísnejšie kritériá automobilového priemyslu. Mnohých poteší aj ponuka tankovania AdBlue pre osobné aj nákladné vozidlá priamo z pištole.

Čerpacie stanice OMV nie sú len o vysoko kvalitnom palive ale aj o širokom sortimente doplnkových služieb. Zákazníkov tu privíta aj predajňa OMV s VIVA, v ktorej je na výber z bohatej ponuky čerstvých bagiet, obľúbeného hot-dogu a čerstvej kávy. Na výber je tradičná VIVA káva alebo prémiová Kolumbia.

Otváracia akcia:

Pri každom natankovaní palív OMV získa zákazník v dátume od 31.7 2021 do 21.8.2021 prekvapenie a to buď VIVA produkty alebo čerstvú kávu zadarmo.

Tešíme sa na Vašu návštevu!

hamor1

hamor2_img_sk

hamor3_img_sk

hamor4_img_sk

Motorové oleje