OMV webstránky
Zavrieť

Nová čerpacia stanica OMV v Ivanke pri Dunaji

OMV na vstupe do Bratislavy otvára svoju stotretiu čerpaciu stanicu na Slovensku.
 

  • Kvalitné palivá už budú k dispozícii aj na ceste medzi Vajnormi a Ivankou pri Dunaji
  • Na vodičov čaká tradičná bohatá ponuka služieb
  • Kaviareň VIVA ponúkne kompletný sortiment vrátane vynikajúcej kávy

Cesta medzi bratislavskými Vajnormi a Ivankou pri Dunaji je známa hustou premávkou. Vodiči, smerujúci do známeho veľkoobchodu, nového logistického parku alebo tí, čo ju využívajú na dochádzanie do hlavného mesta, teraz môžu načerpať kvalitné palivá i sily na novej čerpacej stanici OMV. Tá vyrástla neďaleko križovatky Seneckej cesty s novým obchvatom D4 a výrazne tak rozšíri možnosti motoristov v tejto oblasti.

„Táto oblasť Bratislavy zažíva prudký rast. Na území medzi dvoma diaľnicami pribúdajú obchodné prevádzky, navyše medzi hlavným mestom a seneckým okresom prechádza v tomto smere každý deň veľa vodičov. Sme veľmi radi, že už aj im môžeme ponúknuť kvalitné produkty a služby a veríme, že sa nová čerpacia stanica stane ich pravidelnou zastávkou,“ hovorí Miriam Fellingerová, sales manažérka OMV Slovensko.

Na čerpacej stanici OMV Ivanka pri Dunaji je zákazníkom k dispozícii štandardná ponuka kvalitného paliva. Vodiči, ktorí chcú svojim vozidlám dopriať to najlepšie, môžu natankovať prémiové palivá OMV MaxxMotion, ktorých receptúra spĺňa tie najprísnejšie kritériá automobilového priemyslu.

Starostlivosť o auto sa však nekončí pri kvalitnom benzíne a nafte. Motoristi na čerpacej stanici OMV v Ivanke pri Dunaji nájdu aj autoumyvárku, vybavenú najmodernejšími technológiami. Pre vodičov, ktorí uprednostňujú očistu auta plne vo svojej réžii, sú k dispozícii aj samoobslužné boxy s integrovanými odstraňovačmi hmyzu. Samozrejmosťou je starostlivosť o interiér - výkonné vysávače aj silno znečistené auto rýchlo vrátia do želaného stavu.

Nová prevádzka bude i miestom na celkové načerpanie energie. Návštevníci si v príjemnom prostredí môžu vychutnať už tradične chutnú VIVA kávu alebo prémiovú single origin kávu Guatemala. Hlad zaženie nová ponuka hot-dogov s vysokým obsahom mäsa či široký výber čerstvých špeciálnych bagiet.

Členovia vernostného programu OMV SMILE & DRIVE tak majú k dispozícii ďalšiu čerpaciu stanicu, na ktorej môžu čerpať výhody za svoje body. Cez novú aplikáciu OMV MyStation majú navyše aj ďalšie špeciálne zľavy a kupóny.

Tešíme sa na Vašu návštevu!

img_news_311022_main photot_sk
img_news_311022_second photo_sk
img_news_311022_sk
img_news_311022_2_sk
img_news_311022_3_sk
img_news_311022_4_sk

Motorové oleje