OMV webstránky
Zavrieť

Nová predajňa VIVA BILLA, Blatné pri Senci

Zákazníci OMV si popri tankovaní môžu spraviť plnohodnotný nákup potravín už aj na čerpacej stanici v Blatnom pri Senci.

Na novej prevádzke VIVA BILLA nájdu zákazníci okrem klasickej ponuky palív, gastra, služieb a obľúbenej kávy, aj široký výber čerstvých a kvalitných potravín od pečiva, cez mliečne, trvanlivé a mäsové výrobky po základné druhy zeleniny a ovocia.

Predajne VIVA BILLA sa tešia priazni zákazníkov. „Čerpacie stanice už dávno nie sú len miestom, kde zákazník len natankuje a odchádza, ale zmenili sa na miesta s komplexnou ponukou služieb. Sme radi, že môžeme koncept predajní VIVA BILLA rozšíriť aj na ďalšie miesta, uľahčiť tak našim zákazníkom každodenné povinnosti a ponúknuť im ďalšiu kvalitnú službu,“ povedala Miriam Fellingerová, retail manažérka OMV Slovensko.

Na Slovensku je momentálne, spolu s OMV Blatné pri Senci, šesť prevádzok VIVA BILLA. Do konca roka budú predajne VIVA BILLA otvorené až na 20 čerpacích staniciach, počas najbližších troch rokov by malo pribudnúť ďalších 50 prevádzok.

Nový koncept predajní je súčasťou nepretržitých inovácií, ktoré OMV prináša v snahe poskytovať kvalitné služby. Čerpacie stanice OMV sú miestom, kde možno nielen natankovať kvalitné základné i prémiové palivá, ale kde si zákazníci môžu kúpiť elektronické diaľničné známky, vyzdvihnúť balík či zakúpiť lístky na kultúrne a športové podujatia. Neustálym dopĺňaním a diverzifikáciou prechádza aj gastronomický sortiment, ktorý vodičom na cestách ponúka kvalitné občerstvenie i vynikajúcu kávu.

Ilustračné zábery predajní VIVA BILLA na Slovensku:

Motorové oleje