OMV webstránky
Zavrieť

Novinka vo VIVA: Afro Coffee; nová intenzívna a vynikajúca káva podávaná na čerpacích staniciach OMV s VIVA

  • VIVA ponúka exkluzívny chuťový zážitok s novou kávou Afro Coffee
  • Prémiová káva k dispozícii na všetkých čerpacích staniciach OMV s VIVA

Od tohto mesiaca si budú môcť zákazníci čerpacích staníc OMV s VIVA aj na Slovensku dopriať intenzívny zážitok: Afro Coffee, prvotriedna káva z farebného sveta modernej Afriky, to je to, čo ponúka iba VIVA. Výnimočný zážitok zo zmesi kávy Arabica a Robusta , ktorá bola vytvorená špeciálne pre sieť VIVA, je založená na koncepcii, ktorá vedie späť k pôvodu samotnej kávy.

Dotyk Afriky
Afrika je kolískou kávy. To je dôvod, prečo každá šálka lahodného nápoja stelesňuje kultúru a identitu tohto smelého a rastúceho kontinentu. Značka Afro Coffee je preto symbolom narastajúceho sebavedomia a aj samotný koncept ponúka prvotriednu kávu s jasným názvom produktu. "Moderná africká mestská kultúra sa prejavuje vo svetlých a farebných prevedeniach. Takýmto spôsobom sa aj obchody VIVA zmenia na miesta pohody pri vychutnávaní dúškov kávy Afro Coffee a zároveň načerpania novej energie vďaka tejto káve," vysvetľuje Martin Hanuliak, Marketing Manager SK, CZ, HU.

Jedinečne intenzívne a vyvážené kávové zmesi
VIVA sa prezentuje exkluzívnou kávou  Afro Coffee, ktorá je silná, ale zároveň s jemnou delikátnou chuťou. Tieto čisté momenty, plné pôžitku, zažijete vďaka prvotriednej kvalite starostlivo vybraných zŕn z Afriky. Intenzívna Arabica povzbudzuje telo a vybrané zrná Robusta vytvárajú jedinečnú krémovú chuť. Ručne nazbierané zrná sa jemne pražia, aby ich chuť bola vyvážená a harmonická s viac ako 1000 vôňami.

Doplňujúce informácie:OMV Slovensko, s.r.o.

OMV pôsobí na slovenskom  trhu od roku 1991. OMV Slovensko,  s.r.o. má sídlo v Bratislave a medzi hlavné oblasti jeho podnikania patrí predaj ropných produktov prostredníctvom 93 čerpacích staníc na celom Slovensku, s trhovým podielom 18%. OMV Slovensko zamestnáva priamo 117 pracovníkov a nepriamo 1,100 pracovníkov v rámci siete svojich čerpacích staníc.

Okrem poskytovania  vysokokvalitných  pohonných hmôt a kompletnej ponuky OMV olejov a mazív sú všetky čerpacie stanici multifunkčnými servisnými centrami, vrátane umývacích služieb. 58 obchodov VIVA ponúka v súčasnosti zákazníkom svoju prehľadne usporiadanú ponuku výrobkov pre dennú potrebu vrátane čerstvých výrobkov, sendvičov a občerstvenia. OMV Group  má vedúcu  pozíciu  v oblasti  podnikania  s ropou  a plynom  v strednej  Európe  a pôsobí  v 12 stredoeurópskych krajinách.

OMV Aktiengesellschaft
OMV Aktiengesellschaft je jedna z najväčších kótovaných priemyselných spoločností v Rakúsku, s celkovými tržbami 23,32 miliardy EUR a 31 398 zamestnancami v roku 2010.V oblasti prieskumu a ťažby (OMV Exploration&Production)  má spoločnosť vyvážené medzinárodné portfólio a aktivity v dvoch kľúčových krajinách  - Rumunsku a Rakúsku. Potvrdené zásoby ropy a zemného plynu boli na konci roka 2010 na úrovni zhruba 1,15 miliardy barelov ropného ekvivalentu (boe), priemerná denná produkcia za 9 mesiacov roku 2011 dosiahla

287 000 boe. V oblasti plynárenstva a energetiky (OMV Gas&Power) spoločnosť OMV v roku 2010 predala približne 18 miliárd kubických metrov plynu. V oblasti rafinácie a predaja(OMV Refining&Marketing) má OMV ročnú spracovateľskú kapacitu na úrovni 22,3 milióna ton a ku koncu septembra 2011 vlastnila 4 700 čerpacích staníc v 13 krajinách vrátane Turecka. OMV má v Rakúsku 2 000 kilometrov plynovodných potrubí, čo v roku

2010 predstavovalo kapacitu 89 miliárd kubických metrov. Stredoeurópsky plynový uzol (Central European Gas Hub) dosahuje ročné objemy obchodu na úrovni 34 miliárd kubických metrov, čo z neho robí jednu z najväčších obchodných platforiem v kontinentálnej Európe. Získanie 97% podielu v Petrol Ofisi, najväčšej tureckej siete čerpacích staníc, ďalej posilnilo pozíciu spoločnosti OMV.

Trvalo udržateľný rozvoj
OMV je signatárom iniciatívy OSN pod názvom UN Global Compact pričom sa riadi a podporuje hodnoty zakotvené  v jeho Kódexe správania. Týka sa predovšetkým zodpovednosti voči svojmu sociálnemu a prírodnému prostrediu, a to najmä v ekonomicky slabých regiónoch. OMV sa nepretržite a zodpovedne zaoberá ekonomickými a sociálnymi záležitosťami ako i ochranou životného prostredia. O svojich aktivitách v týchto oblastiach OMV informuje v pravidelnej správe Sustainability report v súlade s princípmi Global Reporting Initiative Guidelines. Túto správu uverejňuje zároveň s výročnou správou.

Motorové oleje