OMV webstránky
Zavrieť

OMV MaxxMotion Super 100Plus prichádza s novou receptúrou na zníženie trenia

  • OMV MaxxMotion Super 100Plus má vylepšenú receptúru
  • Znížené trenie a menšie opotrebovanie predlžujú životnosť motora

Vnútorné trenie, spôsobené pohybom piestov, výrazne nepriaznivo vplýva na účinnosť motora. Inovačnému tímu OMV sa znížením trenia kovu o kov podarilo dosiahnuť významné zlepšenie, ktorého výsledkom je vyššia účinnosť motora a k predĺženie jeho životnosti. Súčasťou novej receptúry aditív v OMV MaxxMotion Super 100Plus je aj modifikátor, ktorý vnútorné trenie motora znižuje. Okamžite po prvom natankovaní tak môžu toto zlepšenie zaznamenať aj vodiči na Slovensku.

Nová receptúra podporuje maximálnu účinnosť motora

Prémiové palivá OMV MaxxMotion sú jedinečný produkt. Aby si OMV udržalo pozíciu medzi lídrami v oblasti palivových technológií, výskumný a vývojový tím spoločnosti predstavil novú receptúru OMV MaxxMotion Super 100Plus. Nové aditívum optimalizuje trenie, zvlášť na miestach, ktoré sú pri opotrebovaní motora kritické. To vedie k maximálnej účinnosti pri všetkých typoch benzínových motorov, vrátane najnovšej generácie motorov s priamym vstrekovaním.

Ochranná vrstva predlžuje životnosť motora

OMV MaxxMotion Super 100Plus obsahuje nový modifikátor trenia. Táto vylepšená špecializovaná zložka buduje v motore na stene valca aktívnu ochrannú vrstvu. Výsledkom je výrazné zníženie vnútorného trenia, čo vedie k väčšej účinnosti a nižšiemu opotrebovaniu. Okrem optimalizovanej účinnosti paliva je motor zároveň chránený pred koróziou a usadeninami.

*Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj vozidlom, správaním vodiča a technickým stavom motora a sú založené na porovnaní s palivom, ktoré spĺňa miestne minimálne požiadavky normy STN EN 228 pre benzín.

Motorové oleje