OMV webstránky
Zavrieť

OMV MaxxMotion Super 100plus spĺňa kritériá Svetovej charty palív pre najvyššiu kvalitu

Prémiový benzín OMV MaxxMotion Super 100plus spĺňa najvyššie štandardy Svetovej charty palív (World Wide Fuel Charter - WWFC) v kategórii 6. Umožňuje tak maximálnu účinnosť motora a zníženie emisií. Lepší zážitok zo šoférovania a ďalšie výhody OMV MaxxMotion Super 100plus si môžu vyskúšať aj zákazníci na Slovensku.

Štandardy a požiadavky odvetvia sa v ostatných rokoch výrazne zmenili. Spoločnosť OMV na vývoj reagovala inovatívne svojim benzínom OMV MaxxMotion Super 100plus. Jeho kvalitu skúmala i nezávislá servisná spoločnosť TÜV AUSTRIA AUTOMOTIVE, ktorá potvrdila splnenie najvyšších štandardov podľa kategórie 6 WWFC.

Svetovú chartu palív (WWFC) publikujú združenia výrobcov vozidiel a motorov z celého sveta. Popisujú v nej, ako môže kvalita paliva výrazne ovplyvniť prevádzku vozidla a motora, jeho životnosť a emisné správanie. Pri benzínoch sú najprísnejšie kritériá nastavené v kategórii 6.

Znamená to, že v porovnaní s benzínmi nižších kategórií umožňuje OMV MaxxMotion Super 100plus vyššiu efektivitu motora ako aj lepšie emisné benefity.

MaxxMotion Super 100plus je najlepšia voľba pre najsofistikovanejšie technológie motorov

„Vylepšili sme palivá OMV MaxxMotion tak, aby zodpovedali potrebám moderných technológií motorov a aby reagovali na meniace sa potreby zákazníkov. Sme radi, že náš benzín OMV MaxxMotion Super 100plus spĺňa najvyššie nároky a umožňuje maximálnu efektivitu motora a minimalizáciu emisií,“ hovorí Nikolai Schubert, vedúci vývoja a inovácie produktov OMV.

* Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj vozidlom, správaním vodiča a technickým stavom motora a sú založené na porovnaní s palivom, ktoré spĺňa miestne minimálne požiadavky normy STN EN 228 pre benzín.

Motorové oleje