OMV webstránky
Zavrieť

OMV otvára novú čerpaciu stanicu Blatné

  • Zákazníci môžu načerpať kvalitné palivá už aj na čerpacej stanici pred obcou Blatné
  • Čerpacia stanica prináša tradične širokú ponuku služieb, skvelé pochúťky vo VIVA CAFÉ ako aj príjemné miesto na oddych

Spoločnosť OMV Slovensko pridáva na mapu svojich prevádzok svoju 99-tu čerpaciu stanicu. Od 20.05.2021 budú mať šoféri možnosť doplniť kvalitné palivo a silu na ďalšiu cestu na OMV Blatné.

Na čerpacej stanici nájdu zákazníci štandardnú ponuku kvalitného paliva. Pre tých, ktorí chcú dopriať svojim vozidlám to najlepšie, je k dispozícii prémiové palivo OMV MaxxMotion, ktorého receptúra spĺňa najprísnejšie kritériá automobilového priemyslu. Mnohých poteší aj ponuka tankovania AdBlue pre osobné aj nákladné vozidlá priamo z pištole.

Čerpacie stanice OMV nie sú len o vysoko kvalitnom palive ale aj o širokom sortimente doplnkových služieb. Zákazníkov tu privíta aj predajňa OMV s VIVA, v ktorej je na výber z bohatej ponuky čerstvých bagiet, obľúbeného hot-dogu a čerstvej kávy.

Otváracia akcia:

Pri každom natankovaní palív OMV získa zákazník v dátume od 21.05 do 21.06.2020 malé presso zadarmo. Na výber je tradičná VIVA káva alebo prémiová Kolumbia.

Tešíme sa na Vašu návštevu!

blatne1

blatne2

blatne3

blatne4

Motorové oleje