OMV webstránky
Zavrieť

Ultrarýchla nabíjačka už aj na OMV Bratislava, Trnavská ulica

OMV Slovensko opäť rozširuje počet nabíjačiek vlastnej značky eMotion.

Majitelia elektromobilov si teraz pohodlne a hlavne rýchlo dobijú svoj automobil už aj na čerpacej stanici v Bratislave na Trnavskej ulici. Na tomto mieste pribudli hneď dva nabíjacie body.

Nabíjačky OMV eMotion sú navrhnuté tak, aby návštevníkom poskytli maximálny výkon a krátky čas nabíjania, čo znamená, že budú môcť rýchlo pokračovať vo svojej ceste.

K dispozícii sú 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Platba je možná kartou priamo na mieste.  Výhodou umiestnenia je blízkosť samotnej čerpacej stanice, ktorú môžu zákazníci využiť na občerstvenie či oddych.

Osadenie až 60 ultrarýchlych nabíjačiek eMotion do konca roka 2025 je strategickým záväzkom spoločnosti OMV Slovensko, ktorým spoločnosť reflektuje na moderné formy dopravy a zároveň tak prispieva, okrem iných aktivít, k zníženiu emisií spôsobených dopravou.

Naším cieľom je v rámci rozvoja elektromobility vybudovať širokú sieť nabíjacích staníc. Sústredíme sa na rýchle a ultrarýchle nabíjanie na cestách. Máme k dispozícii širokú sieť čerpacích staníc, takže je len prirodzené, že sa chceme stať partnerom aj pre tých zákazníkov, ktorí ju navštívia na elektrických vozidlách.“ hovorí Miriam Fellingerová, Retail Manager OMV Slovensko.

Už dnes sa ultrarýchle nabíjačky nachádzajú na dvoch čerpacích staniciach OMV v bezprostrednej blízkosti diaľnice D1. Zákazníci ich nájdu napríklad pri Žiline pri Dolnom Hričove, či v Poprade - Matejovciach a čoskoro aj na OMV v Bratislava na Einsteinovej ulici.

Tešíme sa na vašu návštevu.

Kompletná tlačová správa OMV Slovensko k elektromobilite TU.

2023_OMV_eMotion Bratislava_Trnavska

Motorové oleje