OMV webstránky
Zavrieť

Vážna bábovka od SIMY na OMV

img_kavove-kombo

Od 1. augusta nadväzujeme spoluprácu so známou slovenskou speváčkou SIMOU, s ktorou Vám na naše čerpacie stanice prinášame limitovanú ponuku – Vážnu bábovku! 

img_poharik-To-Go

Tú si môžete vychutnať v kávovom kombe s cappucinom v špeciálnom poháriku s podpisom SIMY, alebo aj samostatne. 


Recept malých báboviek je špeciálne zostavený podľa toho receptu, ktorý SIMA používa aj pri pečení bábovky doma alebo s fanúšikmi na live-streamoch. Bábovka je vyrobená v lokálnej pekárni. 

Vážnu bábovku nájdete na všetkých OMV čerpacích staniciach od 01.08.2023 do 30.09.2023
 

Kto je SIMA?

Simona Hegerová, fanúšikom známa pod menom SIMA, je jednou z najúspešnejších slovenských speváčok. Raperka a textárka, ktorá vypredáva koncerty nielen na domácej pôde. Jej veselá povaha, úprimný prístup a chytľavé texty zaujali rôzne vekové kategórie.

Zvýhodnené kombo s cappucinom

img_babovka

Dvojfarebná mini bábovka z jemného nadýchaného cesta je ideálna v kombinácii s cappuccinom, ktoré patrí medzi obľúbené nápoje tejto speváčky.  Cappucino si môžete dať na čerpacích staniciach pripraviť z dvoch druhov našich káv, VIVA Selection alebo 100% arabica El Salvádor.

Touto cestou prinášame zákazníkom opäť niečo nové - chutné pečivo, bábovku, ktorú pozná každý z domácej kuchyne. Teraz už nebudete musieť hľadať miesto, kde by ste si ju mohli vychutnať, pretože bude k dispozícii priamo na našich čerpacích staniciach.

Nech už ide o raňajky, olovrant alebo obľúbený dezert, toto kombo je ideálnou voľbou pre každú príležitosť. 

Tešíme sa na vašu návštevu!

img_SIMA

Motorové oleje