OMV webstránky
Zavrieť

Výherkyňa súťaže Tankujte a vyhrajte s OMV

Tankovanie u nás sa oplatí. Presvedčila sa o tom aj Renáta Z. z Pezinka, výherkyňa nového automobilu Cupra Formentor, hlavnej ceny zimnej spotrebiteľskej súťaže OMV.

Automobil odovzdala Retail manažérka OMV Slovensko, Miriam Fellingerová: „Výherkyni želám mnoho šťastných kilometrov a verím, že naďalej zostane našou vernou zákazníčkou.“

S výherkyňou a jej manželom sme sa stretli priamo na sv. Valentína, 14. februára, na čerpacej stanici Rovinka Juh, kde ju už čakalo nové vozidlo. Pri rannej káve nám povedala: Na OMV tankujem pravidelne takže zapojiť sa do súťaže nebol problém. Výhre som však do poslednej chvíle nemohla uveriť, ale teraz sa veľmi teším. Akurát pred pár týždňami sa nám pokazilo auto, takže radosť z nového bola o to väčšia. Každému odporúčam skúsiť šťastie, nikdy neviete.

A kam povedie jej prvá cesta? „Najskôr vybavím všetky potrebné formality a potom uvidíme, šoférujem veľmi rada takže ho určite využijem aj na dlhšie trasy.“

2024_vyherkynaCUPRA_2_img_sk

Výherkyňa Renáta Z. na foto vľavo, prišla na odovzdávanie aj s manželom. Vozidlo jej odovzdala Retail manažérka OMV, M.Fellingerová, na foto vpravo.

Informácie o výhercoch všetkých cien z akcie Tankujte a vyhrajte nájdete tu.

Motorové oleje