OMV webstránky
Zavrieť

Za tankovanie na OMV vyhral Mercedes-Benz Triedy A

Tankovanie kvalitného paliva sa oplatí. Presvedčil sa o tom i výherca zimnej spotrebiteľskej súťaže OMV, ktorý za tankovanie kvalitných prémiových palív OMV MaxxMotion, vyhral nový automobil, Mercedes-Benz Triedy A.

Automobil mu odovzdal priamo nový retail manažér OMV Slovensko, Michal Kubinec (na spoločnej foto vľavo).

  

vyhercaMB_a_kubinec_img_sk

„Vernosť prémiovým palivám OMV MaxxMotion sa mi vyplatila,“ hovorí pán Peter. „Na čerpacích staniciach OMV tankujem i bežne, takže zapojiť sa do súťaže nebol žiadny problém. Výhre som však do poslednej chvíle nemohol uveriť a každému odporúčam skúsiť šťastie,“ dodáva šťastný výherca.

vyhercaaaa_img_sk

Pravidlá boli skutočne jednoduché. Do súťaže sa mohol zapojiť každý zákazník, ktorý počas trvania súťaže natankoval najmenej 35 litrov paliva OMV MaxxMotion a zaregistroval sa kódom z pokladničného dokladu prostredníctvom SMS alebo Registračného formulára na stránke OMV.

Okrem hlavnej ceny OMV každý týždeň počas zimných mesiacov, december 2020 až február 2021, žrebovala aj víťazov predplatených kariet na tankovanie na OMV a nezabudlo sa ani na milovníkov zážitkov. Každý týždeň sme spoznali mená šťastných výhercov, ktorí získali poukážky na motokárové jazdy v Slovak Karting Centre alebo školu šmyku na Slovakia Ringu.

Motorové oleje