OMV webstránky
Zavrieť

Zmena vo vedení OMV Slovensko

Zmena vo vedení: slovenské OMV predstavilo nového konateľa a nového retail manažéra

  • Peter Vyšný sa k 15. marcu stane novým konateľom
  • Nový retail manažér Michal Kubinec nastúpil do funkcie k 1. marcu
  • Doterajší retail manažér Gernot Gollner sa vracia do Rakúska

Spoločnosť OMV v odvetví čerpacích staníc na Slovensku vstupuje do novej etapy. Nový retail manažér, Michal Kubinec, od 1. marca 2021 preberá riadenie odvetvia čerpacích staníc. Nahradí tak predchádzajúceho retail manažéra a konateľa OMV Slovensko, Gernota Gollnera, ktorý sa po štyroch rokoch vracia do Rakúska.

„Viac ako desať rokov som pomáhal budovať slovenské OMV ako spoločnosť, pre ktorú je najdôležitejším meradlom úspechu spokojnosť zákazníka. Hoci teraz všetci pre pandémiu prežívame ťažké časy, toto kritérium sa nemení. Som rád, že môžem nadviazať na skvelú prácu mojich predchodcov a prispieť ešte viac k tomu, aby čerpacie stanice OMV na Slovensku zostali synonymom kvality nielen pre svoje jedinečné palivá, ale aj pre úroveň poskytovaných služieb,“ povedal Michal Kubinec.

Pred vymenovaním do funkcie retail manažéra pre Slovensko pôsobil Michal Kubinec na viacerých pozíciách na medzinárodnej úrovni na centrále OMV vo Viedni.

Gernot Gollner, doterajší retail manažér a konateľ OMV na Slovensku, nastúpil 1. marca na pozíciu retail manažér v Rakúsku.

Zároveň sa od 15. marca 2021 konateľom spoločnosti OMV Slovensko stáva Peter Vyšný. Naďalej bude zastávať aj svoju súčasnú pozíciu  Head of Bulk Sales pre Českú republiku, Maďarsko a Slovensko.

Motorové oleje