OMV webstránky
Zavrieť

Palivo i nákup: v Košiciach na OMV vybavíte všetko už pri stojane

  • Za palivo i služby sa v Košiciach dá platiť kartou bez potreby navštíviť predajňu
  • Od stojana si možno objednať a zaplatiť aj najobľúbenejšie produkty
  • Za palivo a autoumývarku sa pripočítajú aj OMV SMILE & DRIVE body

Bez hotovosti a bez čakania – OMV v Košiciach prichádza s inováciou, ktorá zastávku na čerpacej stanici spraví ešte pohodlnejšou. Zákazníci teraz môžu zaplatiť kartou za palivo i služby priamo na mieste bez toho, aby museli vchádzať do predajne. Novinka sa týka všetkých čerpacích staníc OMV v Košiciach. Na piatich z nich si od stojana možno objednať a zaplatiť i nákup.

„Snažíme sa, aby zastávka na čerpacej stanici bola pre našich zákazníkov čo najpozitívnejším zážitkom. Či už sa niekto ponáhľa alebo len nemá drobné na vysávač, na košických čerpacích staniciach sme zákazníkom vyšli v ústrety a ponúkli im moderné, digitálne riešenie, ktoré šetrí čas a zvyšuje pohodlie. Ide o súčasť našej snahy neustále inovovať, aby sme mohli zákazníkom ponúkať tie najkvalitnejšie služby,“ hovorí Miriam Fellingerová, retail manažérka OMV Slovensko.

Na všetkých košických čerpacích staniciach OMV tak zákazník môže za tankovanie zaplatiť priamo na výdajnom stojane platobnou kartou, využiť však môže i Routex kartu. Zákazníci neprídu ani o svoje body – stačí načítať virtuálnu či plastovú OMV SMILE & DRIVE kartu. Načerpanie paliva sa tak výrazne zrýchli.

Jednoduchší je aj nákup občerstvenia. Na piatich košických čerpacích staniciach OMV je na jednom stojane umiestnený veľký dotykový displej, na ktorom si zákazníci popri tankovaní môžu vybrať z najobľúbenejších produktov a priamo za ne zaplatiť. Káva, bagety, minerálka, energetické nápoje či ďalšie produkty na nich už budú čakať v predajni, takže si ich len vyzdvihnú a môžu bez zdržania odísť.

Kartou sa už dá platiť aj za služby starostlivosti o vozidlo. Platobný terminál je na košických čerpacích staniciach umiestnený priamo pred umyvárkou, takže zákazník už nemusí chodiť do predajne. Priamo pred umývacou halou si vyberie svoj program a rovno ho zaplatí – pokojne aj bezkontaktne.

Platba kartou – aj bezkontaktná – je k dispozícii aj v samoobslužných boxoch a pri vysávačoch. Odpadá tak hľadanie mincí v presnej hodnote či rozmieňanie peňazí v predajni. Všetky terminály v rámci služieb starostlivosti sú vybavené aj snímačom OMV SMILE & DRIVE kariet.

„Pokiaľ sa táto služba stretne s pozitívnym hodnotením u zákazníkov, tak budeme zvažovať jej implementáciu aj na ostaných čepracích staniciach,“ dopĺňa Miriam Fellingerová, retail manažérka OMV Slovensko. 

Zjednodušenie platby je súčasťou nepretržitých inovácií, ktoré OMV prináša v snahe poskytovať kvalitné služby. Čerpacie stanice OMV sú miestom, kde možno nielen natankovať kvalitné základné i prémiové palivá, ale kde si zákazníci môžu kúpiť elektronické diaľničné známky, vyzdvihnúť balík či zakúpiť lístky na kultúrne a športové podujatia. Neustálym dopĺňaním a diverzifikáciou prechádza aj gastronomický sortiment, ktorý vodičom na cestách ponúka kvalitné občerstvenie i vynikajúcu kávu.


 

Motorové oleje