OMV webstránky
Zavrieť

OMV a BILLA na Slovensku rozširujú spoluprácu

Všetko na jednom mieste. OMV a BILLA prinášajú na ďalšie čerpacie stanice čerstvé a kvalitné potraviny

  • OMV a BILLA na Slovensku rozširujú spoluprácu
  • Nové predajne VIVA BILLA v Bratislave i v Trenčíne
  • Zákazníci OMV si teraz popri tankovaní môžu spraviť plnohodnotný nákup aj na ďalších čerpacích staniciach OMV
  • Zákazníci nových predajní pri nákupe nad 10 eur dostanú kávu zadarmo*

Pilotný projekt predajne VIVA BILLA v Bratislave na Hečkovej ulici sa teší priazni zákazníkov a tak OMV v spolupráci s reťazcom BILLA prináša sortiment čerstvých a kvalitných potravín po Rači aj na čerpacie stanice do Podunajských Biskupíc a do Trenčína.

Otvorenie predajní VIVA BILLA bolo skúškou, ktorá mala zistiť dopyt zákazníkov po menších formátoch predajní, kde by si dokázali rýchlo nakúpiť kvalitné a čerstvé potraviny. Náš pilotný projekt v bratislavskej Rači získal pozitívnu spätnú väzbu a našiel si množstvo priaznivcov, ktorí sa do predajne na čerpacej stanici pravidelne vracajú. Opäť sa potvrdilo, že čerpacie stanice už dávno nie sú miestom, kde zákazník len natankuje a odchádza, ale zmenili sa na miesta s komplexnou ponukou služieb. Sme radi, že môžeme pilotný projekt predajní VIVA BILLA rozšíriť aj na ďalšie miesta, uľahčiť tak našim zákazníkom každodenné povinnosti a ponúknuť im ďalšiu kvalitnú službu,“ povedala Miriam Fellingerová, sales manažérka OMV Slovensko.

Prvá predajňa VIVA BILLA na čerpacej stanici OMV na Hečkovej ulici presvedčila jej zákazníkov, že nákup kvalitných a čerstvých potravín dokážu urobiť aj s krátkou zastávkou popri natankovaní. Teší nás, že táto úspešná spolupráca bude ďalej expandovať. Veríme, že tento formát predajní rozšírime aj do ďalších miest po celom Slovensku,“ povedal Arnd Riehl, generálny riaditeľ BILLA.

Čerstvé a kvalitné potraviny už od novembra zákazníci nakúpia aj v predajni VIVA BILLA na čerpacej stanici OMV v Podunajských Biskupiciach v smere z centra a na čerpacej stanici OMV v Trenčíne na Električnej ulici. Zákazníci v nových predajniach nájdu okrem čerstvého pečiva veľký výber mliečnych, mäsových výrobkov, bohatý výber zeleniny, ovocia a samozrejme aj trvanlivé výrobky.

Za nákupy v nových predajniach budú môcť zákazníci naďalej zbierať bonusové body a vymeniť ich za desiatky rôznych tovarov a služieb. Za nákup nad 10 eur ich navyše OMV odmení kvalitnou kávou zdarma.*

Nový koncept predajní je súčasťou nepretržitých inovácií, ktoré OMV prináša v snahe poskytovať kvalitné služby. Čerpacie stanice OMV sú miestom, kde možno nielen natankovať kvalitné základné i prémiové palivá, ale kde si zákazníci môžu kúpiť elektronické diaľničné známky, vyzdvihnúť balík či zakúpiť lístky na kultúrne a športové podujatia. Neustálym dopĺňaním a diverzifikáciou prechádza aj gastronomický sortiment, ktorý vodičom na cestách ponúka kvalitné občerstvenie i vynikajúcu kávu.

*Platí od 14.11  do  5.12.2022

Fotogaléria

Ilustračné foto

Motorové oleje