OMV webstránky
Zavrieť

OMV otvára čerpaciu stanicu v Šali

  • Zákazníci môžu načerpať kvalitné palivá už aj na čerpacej stanici v Šali na Nitrianskej ulici
  • Čerpacia stanica prinesie tradične bohatú ponuku služieb, skvelé pochúťky v kaviarňach VIVA CAFÉ ako aj príjemné miesto na oddych

Spoločnosť OMV Slovensko pridáva na mapu svojich prevádzok ďalšiu čerpaciu stanicu. Od 2.9.2020 budú mať šoféri možnosť doplniť kvalitné palivo i sily na ďalšiu cestu na OMV na Nitrianskej ulici v Šali.

„Tešíme sa, že na juhozápadnom Slovensku pribudne ďalšie miesto, ktoré prinesie motoristom možnosť natankovania kvalitných palív, AdBlue a vysokú úroveň doplnkových služieb. Za zmienku stojí, v našej sieti unikátna, umývacia linka fungujúca na princípe vysokotlakového čistenia či široký sortiment doplnkových služieb, hovorí Miriam Fellingerová, sales manažérka OMV Slovensko.

Na čerpacej stanici nájdu zákazníci štandardnú ponuku kvalitného paliva. Pre tých, ktorí chcú dopriať svojim vozidlám to najlepšie, je k dispozícii prémiové palivo OMV MaxxMotion, ktorého receptúra spĺňa najprísnejšie kritériá automobilového priemyslu. 

Čerpacie stanice OMV nie sú len o vysoko kvalitnom palive. Na  Nitrianskej ulicu zákazníkov privíta aj predajňa OMV s VIVA. Na výber budú mať z bohatej ponuky čerstvých bagiet a motoristov zaručene občerství aj kvalitná káva. Nová VIVA káva sa zrodila na plantážach, zapojených do programu Fairtrade a život jej vdýchli v renomovaných pražiarňach v Taliansku.

Starostlivosť o auto bude na tejto čerpacej stanici nadštandardná. Zákazníci budú mať možnosť umyť svoje auto v unikátnej umývacej linke, ktorá ako jediná v sieti našich umývacích liniek funguje na princípe vysokotlakového čistenia v kombinácii s čistiacou chémiou, miesto štandardných kief.  Doplnkové služby, ako je vysávač alebo stlačený vzduch či voda, na tejto čerpacej stanici obohatí aj samoobslužný čistič koberčekov.

Prebiehajúce akcie:

Každý platiaci zákazník v dátume od 2.9 do 7.9.2020 má nárok na malé presso zadarmo.

Každý zákazník, ktorý sa priamo na čerpacej stanici zaregistruje do klubu OMV Smile and Drive má malý darček od nás zadarmo. Akcia platí do rozdania zásob.

Fotogaléria:

img_sala_zvonka

img_sala_vchod

img_sala_CW

img_sala_tepovac

img_sala_interier

img_sala_akcia

Motorové oleje