OMV webstránky
Zavrieť

OMV otvára nové čerpacie stanice na rýchlostnej ceste R7

CS blatne_img_2020
  • Zákazníci môžu načerpať kvalitné palivá už aj na novootvorenom diaľničnom odpočívadle pri Blatnej na Ostrove
  • Energiu si na svojej ceste po R7 môžu dobiť aj vodiči elektrických a  plug-in hybridných vozidiel v sieti ZSE Drive
  • Nové čerpacie stanice prinesú tradičnú bohatú ponuku služieb, skvelé pochúťky v kaviarňach VIVA CAFÉ ako aj príjemné miesto na oddych

Cestovanie po južnom Slovensku bude teraz rýchlejšie. Vodiči majú k dispozícii prvé úseky novootvorenej rýchlostnej cesty R7, ktorá im zrýchli jazdu okolo Šamorína. Hneď pritom majú možnosť doplniť kvalitné palivo i sily na ďalšiu cestu. OMV otvára dvojicu čerpacích staníc na odpočívadlách pri Blatnej na Ostrove.

Tešíme sa, že na juhozápadnom Slovensku pribudne trasa, ktorá skvalitní cestovanie pre tisíce vodičov. Sme radi, že aj my môžeme prispieť a keďže chceme byť všade tam, kde je dopyt po kvalitných produktoch a službách, otvárame dvojicu čerpacích staníc aj na novej R7. Veríme, že i vďaka svojmu vybaveniu sa čoskoro stane obľúbeným miestom, ktoré budú motoristi pravidelne navštevovať,“ hovorí Miriam Fellingerová, sales manažérka OMV Slovensko.

Na čerpacích staniciach nájdu zákazníci štandardnú ponuku kvalitného paliva. Pre tých, ktorí chcú dopriať svojim vozidlám to najlepšie, je k dispozícii prémiové palivo OMV MaxxMotion, ktorého receptúra spĺňa najprísnejšie kritériá automobilového priemyslu.

Zjednodušili sme aj tankovanie AdBlue pre vodičov nákladných i osobných automobilov, na nových staniciach ich môžu načerpať priamo zo stojana,“ hovorí Ľ. Slabejová. „A samozrejme, vnímame trendy motorizmu a preto sme mysleli aj na vodičov elektrických či hybridných vozidiel. Čerpacia stanica tu bude aj pre nich,“ dodáva.

Dva nabíjacie stojany ZSE Drive Ultra Fast Charger ponúknu vozidlám s konektormi CCS a CHAdeMO maximálny výkon 175 kWh a skrátia tak čas na nabíjanie na desiatky minút pre dojazd niekoľko sto kilometrov. Stojan Fast Charger dodá do 50 kWh aj vozidlám s konektorom pre pomalé nabíjanie Type2. Umožňuje aj nabíjanie plug-in hybridov (PHEV). Nabíjacie stojany sú súčasťou európskeho roamingu HUBJeCT, takže doplniť energiu môžu aj zahraniční návštevníci s kompatibilnou nabíjacou kartou.

Bez ohľadu na typ pohonu, čerpacie stanice dnes už nie sú len o kvalitnom palive či dostupnej energii. Vodiči a posádky ich vozidiel nájdu v Blatnej na Ostrove všetko, čo potrebujú na oddych a načerpanie síl.

Veľké odpočívadlo, detské ihrisko, kaviareň s terasou, to všetko im prestávku spríjemní. Dopriať si môžu vynikajúcu VIVA kávu, pripravenú v talianskych pražiarňach, či VIVA vitamínové vody. Veľký hlad zaženú bagety, klasické a špeciálne hot-dogy, pripravované len z tých najkvalitnejších surovín, vhodné pre malých i veľkých návštevníkov čerpacej stanice.

Galéria

blatne2
blatne3

Motorové oleje