OMV webstránky
Zavrieť

OMV s VIVA štartuje oslavy Dňa čaju 5. novembra

  • Čerpacie stanice VIVA oslavujú Deň čaju šálkou čaju zdarma pre každého platiaceho zákazníka
  • Predstavujeme nový druh čaju „ Mäta a sladké drievko“

Po veľkom úspechu každoročného Dňa kávy, si VIVA 5. novembra uctí milovníkov čaju oslavou Dňa čaju. Raz za rok pozve zanietených milovníkov čaju, aby si šálku svojho obľúbeného nápoja vychutnali zdarma, pričom si môžu vybrať zo širokého spektra lahodných odrôd zeleného čaju. Vďaka praktickému viečkovému systému je na VIVA čaj vhodný čas kedykoľvek, aj počas šoférovania.

Deň čaju na čerpacích staniciach OMV s VIVA
Tohtoročný 5. november bude pre milovníkov čaju novým míľnikom, keďže VIVA uvádza novú tradíciu ako pokračovanie dlhodobo veľmi úspešného Dňa kávy: počas Dňa čaju, každý hosť  čerpacej stanice OMV s VIVA dostane zdarma šálku čaju podľa vlastného výberu. Ponuka je skutočne veľká, od intenzívneho čierneho čaju až po bylinné a ovocné čaje. „Vodiči potrebujú počas svojej prestávky naplniť dve úlohy: oddýchnuť si a dobiť si batérie“, vysvetľuje Zsolt Müller, Retail Manager SK, CZ, HU „Pre obidve máme vhodné riešenie: bohatý výber kvalitných čajov. Aby sme našim zákazníkom umožnili ochutnať nové druhy zdarma, rozhodli sme sa pre Deň čaju.“

Čas na čaj VIVA
Čaj bol vždy plnohodnotnou alternatívou kávy, a to nielen pre jeho nadšencov. Je to preto, že čaj má čo ponúknuť: „Prebudí vás, upokojí a pôsobí blahodarne na vaše telo a dušu. Podľa typu čaju a dĺžky lúhovania vás čaj stimuluje, alebo vám pomôže sa uvoľniť. Na Deň čaju, pozývame všetkých zákazníkov, ktorí nás navštívia, ochutnaťvo  Viva svet pôžitkov jeden z ôsmich druhov čaju“ , dodáva Zsolt Müller. Samozrejme, VIVA tiež ponúka čaj „so sebou“. Je to čaj podávaný v dvojstennom pohári s patentovaným viečkovým systémom, ktorý zabraňuje rozliatiu počas konzumácie za jazdy. Ba čo viac, vďaka integrovaným kartónovým klapkám môžete plnohodnotne riadiť čas lúhovania. 

Nový čaj s príchuťou Mäty a sladkého drievka za výnimočnú cenu 
Na každej čerpacej stanici OMV s VIVA si môžu zákazníci vychutnať novú čajovú špecialitu s mätou a sladkým drievkom. Takto majú na každej čerpacej stanici  s VIVA svet pôžitkov výber z 8 kvalitných čajových odrôd!

Doplňujúce informácie:

OMV Slovensko, s.r.o.

OMV pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991. OMV Slovensko, s.r.o. má sídlo v Bratislave a medzi hlavné oblasti jeho podnikania patrí predaj ropných produktov prostredníctvom 93 čerpacích staníc na celom Slovensku, s trhovým podielom 18%. OMV Slovensko zamestnáva priamo 117 pracovníkov a nepriamo 1,100 pracovníkov v rámci siete svojich čerpacích staníc.

Okrem poskytovania vysokokvalitných pohonných hmôt a kompletnej ponuky OMV olejov a mazív sú všetky čerpacie stanici multifunkčnými servisnými centrami, vrátane umývacích služieb. 58 obchodov VIVA ponúka v súčasnosti zákazníkom svoju prehľadne usporiadanú ponuku výrobkov pre dennú potrebu vrátane čerstvých výrobkov, sendvičov a občerstvenia.

OMV Group má vedúcu pozíciu v oblasti podnikania s ropou a plynom v strednej Európe a pôsobí v 12 stredoeurópskych krajinách.

OMV Aktiengesellschaft

OMV Aktiengesellschaft je jedna z najväčších kótovaných priemyselných spoločností v Rakúsku, s celkovými tržbami 23,32 miliardy EUR a 31 398 zamestnancami v roku 2010.V oblasti prieskumu a ťažby (OMV Exploration&Production) má spoločnosť vyvážené medzinárodné portfólio a aktivity v dvoch kľúčových krajinách  - Rumunsku a Rakúsku. Potvrdené zásoby ropy a zemného plynu boli na konci roka 2010 na úrovni zhruba 1,15 miliardy barelov ropného ekvivalentu (boe), priemerná denná produkcia v prvom polroku 2011 dosiahla 290 000 boe. V oblasti plynárenstva a energetiky (OMV Gas&Power) spoločnosť OMV v roku 2010 predala približne 18 miliárd kubických metrov plynu. V oblasti rafinácie a predaja(OMV Refining&Marketing) má OMV ročnú spracovateľskú kapacitu na úrovni 22,3 milióna ton a ku koncu júna 2011 vlastnila 4 700 čerpacích staníc v 13 krajinách vrátane Turecka. OMV má v Rakúsku 2 000 kilometrov plynovodných potrubí, čo v roku 2010 predstavovalo kapacitu 89 miliárd kubických metrov. Stredoeurópsky plynový uzol (Central European Gas Hub) dosahuje ročné objemy obchodu na úrovni 34 miliárd kubických metrov, čo z neho robí jednu z najväčších obchodných platforiem v kontinentálnej Európe. Získanie 97% podielu v Petrol Ofisi, najväčšej tureckej siete čerpacích staníc, ďalej posilnilo pozíciu spoločnosti OMV.

Trvalo udržateľný rozvoj

OMV je signatárom iniciatívy OSN pod názvom UN Global Compact pričom sa riadi a podporuje hodnoty zakotvené  v jeho Kódexe správania. Týka sa predovšetkým zodpovednosti voči svojmu sociálnemu a prírodnému prostrediu, a to najmä v ekonomicky slabých regiónoch. OMV sa nepretržite a zodpovedne zaoberá ekonomickými a sociálnymi záležitosťami ako i ochranou životného prostredia. O svojich aktivitách v týchto oblastiach OMV informuje v pravidelnej správe Sustainability report v súlade s princípmi Global Reporting Initiative Guidelines. Túto správu uverejňuje zároveň s výročnou správou.

Motorové oleje