OMV webstránky
Zavrieť

S naftou OMV MaxxMotion Diesel prekonajú vodiči aj tú najmrazivejšiu zimu

Predpoveď počasia na najbližšie dni naznačuje, že zima ešte stále nepovedala posledné slovo. Mrazy skutočne dokážu skomplikovať jazdu vodičom, a to najmä tým s naftovým motorom. Riešenie im ponúka špeciálna zimná nafta OMV MaxxMotion Diesel z radu prémiových palív MaxxMotion. S prémiovými palivami sa okrem toho ešte stále môžu zákazníci OMV zapojiť do súťaže o novú KIA c'eed, ktorá bola predĺžená až do 31. marca 2013.

OMV MaxxMotion Diesel ponúka vodičom množstvo výhod:

  • Umožňuje studený štart a maximálny výkon vozidla aj pri teplotách až do - 35 ° C (podľa štandardu CFPP zadefinovaného v norme STN EN590)
  • Cetánové číslo a balíček inovatívnych prísad zlepšujú kvalitu spaľovania a zabezpečujú vynikajúci výkon motora  aj pri extrémnych mrazoch
  • Prispieva k znižovaniu usadenín v spaľovacom a palivovom systéme motora, čo vedie k lepšej ochrane motora
  • Prospieva životnému prostrediu, pretože prispieva k znižovaniu emisií
  • Pravidelné používanie predlžuje životnosť vozidla

Zákazníci čerpacích staníc OMV, ktorí tankujú MaxxMotion Diesel alebo prémiové benzíny MaxxMotion 100 a MaxxMotion 95, sa môžu zapojiť do predĺženej akcie a vyhrať novú KIA c'eed a predplatené karty OMV Value Cards. Stačí, ak do 31. marca 2013 natankujú  minimálne 25 litrov prémiových palív OMV MaxxMotion. Pre viac informácií navštívte www.omv.sk.

Doplňujúce informácie:

OMV Aktiengesellschaft

OMV Aktiengesellschaft je jedna z najväčších kótovaných priemyselných spoločností v Rakúsku s celkovými tržbami 42,65 miliardy EUR a približne 29 000 zamestnancami v roku 2012. V oblasti prieskumu a ťažby (OMV Exploration and Production) má spoločnosť vyvážené medzinárodné portfólio a aktivity v dvoch kľúčových krajinách - Rumunsku a Rakúsku. Potvrdené zásoby ropy a zemného plynu boli na konci roka 2012 na úrovni zhruba 1,77 miliardy barelov ropného ekvivalentu (boe), priemerná denná produkcia v roku 2012 dosiahla približne 303 000 boe. V oblasti plynárenstva a energetiky (OMV Gas and Power) spoločnosť OMV v roku 2012 predala približne 437 TWh plynu. OMV prevádzkuje v Rakúsku 2 000 kilometrov plynovodných potrubí, čo v roku 2012 predstavovalo kapacitu približne 103 miliárd kubických metrov. Stredoeurópsky plynový uzol (Central European Gas Hub), platforma spoločnosti OMV pre obchodovanie s plynom, ktorá dosahuje objem obchodu na úrovni približne 47 miliárd kubických metrov, je jednou z najdôležitejších obchodných platforiem v kontinentálnej Európe. V oblasti rafinácie a predaja (OMV Refining and Marketing) má OMV ročnú spracovateľskú kapacitu na úrovni 22 milióna ton a ku koncu roka 2012 vlastnila približne 4 450 čerpacích staníc v 13 krajinách vrátane Turecka. Získanie 97% podielu v Petrol Ofisi, vedúcej tureckej spoločnosti v oblasti retailu a obchodu, ďalej posilnilo pozíciu spoločnosti OMV.

OMV Slovensko, s.r.o.

Trvalo udržateľný rozvoj

Pomocou konceptu vynaliezavosti spoločnosť OMV aktívne uplatňuje zodpovedné správanie naprieč celým hodnotovým reťazcom. Cieľom je vytvoriť priaznivé situácie pre spoločnosť, životné prostredie a spoločnosť OMV prostredníctvom inovatívnych riešení. Dôraz je kladený na vodu a manažment CO2, zabezpečenie budúcich energetických zdrojov a miestneho vzdelávania a rozvoj opatrení so zameraním na podporu žien. OMV je signatárom iniciatívy UN Global Compact a aktívnym zástancom sociálnych a ekologických hodnôt. Spoločnosť vykazuje svoju činnosť v rámci udržateľnosti  v správe o udržateľnosti v súlade s princípmi Global Reporting Initiative.

Motorové oleje